Egyedi szappan formák

Üvözöllek Kedves Látogató az Egyedi szappanöntő szilikon formák

világába!

Nagyon sokan kerestek fel bennünket saját, egyedi elképzelés alapján felépített ötletesebbnél ötletesebb szappan terveitekkel. Melyeket örömmel valósítunk meg. Kombinálva több mint 10 éves szilikon gyártásba szerzett tapasztalatunkkal és hasznos tanácsainkkal. 

Ha megszületett az elképzelés íme néhány tudnivaló mely segít a végső eredmény elérésében:

Magának a szappan alapjául szolgáló formának csak a képzelet szabbhat határt. Fényképről és megadott méretek alapján és készítünk 3 D-s látványtervet de meglévő alapokra is rá lehet tenni bármilyen logót vagy mintát. Az alapokat megtaláljátok a "szappanöntő szilikon formák" menüpontra kattintva. Keressétek a felirat nélküli tömb szappanokat, ezek mellett feltüntettük hogy szappan alapnak választhatók. 

A szappanra kerülő logó vagy minta felépítésében sincsenek határok de a kivitelezés előtt el kell dönteni kifelé vagy befelé domborodjon a szappanon. Ha felirat is látható lesz rajta meg kell adni a Wordben használt betűtípusát, illetve figyelni kell arra hogy elég nagy legyen mert a vékony betűk nehezen önthetők és valamikor a kivételkor törnek. 

A rendelés menete:

Árajánlathoz kérem küldjék el a szappanok pontos méretét és annak a fényképét amit szeretnének feltüntetni rajta a mezes-alom@freemail.hu e-mail címre. Fontos hogy telefonszámot is tüntessenek fel mert általában nagyobb előnybe részesítjük ezt a kommunikációs csatornát. Szabadabban és konkrétabban tudunk így egyeztetni. Az ár mindig tartalmazza az első 1 darabos szilikon szappanöntő formát. Mellyel ha elégedett a megrendelő akkor igény szerint tudunk készíteni több darabból álló formát. Az általunk használt szilikon gumi kiváló minőségű. Sorozatgyártásra alkalmas. Nem törik, stabil, a forma mégis sérülésmentesen kipattintható belőle.

Elkészült mintáink közül néhányat a "Referenciák" menüpontban találtok, ez akár ötlet alapul is szolgálhat. 

Jó tervezést és az elkészült termékkel sikeres értékesítést kívánunk!